Moderaterna i Eskilstuna sitter sedan 2014 i majoritet i Eskilstuna. Vår ambition är att skapa ett bättre Eskilstuna för alla. Vi sitter i majoritet tillsammans med Socialdemokraterna och Centerpartiet. För mandatperioden 2019-2022 har vi tillsammans tagit fram en handlingsplan för Eskilstuna ”90 steg för ett tryggt och starkt Eskilstuna”.
Vill du läsa dokumentet i sin helhet kan du läsa det här.

Det är ett starkt och välarbetat program där vi bland annat kommer att satsa på trygghet, fler i arbete genom bl.a. högre krav, ökad framkomlighet i trafiken och planera för en till brandstation.

Vi kommer även att minska den administrativa sidan i kommunen för att fördela resurser till våra kärnverksamhet istället –  skola, vård och omsorg!

Vi värnar kommunens skattemedel och arbetar hårt för att säkerställa att kommunens invånare har de bästa förutsättningar och möjligheter. Det ska vara tryggt att bli gammal och bo inom kommunens äldreboenden och familjer ska kunna garanteras en god utbildning. Samtidigt är det väldigt viktigt att kommunen ska vara en trygg plats att leva, vistas och bo inom

%d bloggare gillar detta: